4 CAMINS

Projecte de recerca i coneixement personal per descobrir i desmitificar la imatge d´un centre penitenciari. Lluny de la imatge que podem tenir de les presons americanes, 4 Camins és un lloc on es troben concentrats tots els equipaments i serveis que molt pobles voldrien tenir, tret del fet de que hi manca un aspecte important… la llibertat.

El projecte el vaig realitzar en 5 sessions diferents entre matins i tardes, vaig poder parlar amb varis interns i vaig estar entre ells al menjador, a la bugaderia, a la biblioteca, als tallers, a les habitacions on es porten a terme els bis a bis, a la infermeria, a la sala d´actes, als locutoris, a les dutxes, a diferents patis, al gimnàs, a la panificadora i fins i tot vaig demanar que em tanquessin a l´interior de varies cel·les per respirar l´ambient i impregnar-me de la llum i les olors que es troben allà dins.

Va resultar ser un projecte molt interessant que em va fer adoptar una mirada molt diferent que tenia fins llavors d´una presó, valorant molt positivament el gran treball de reinserció social que es porta a terme.

La fotografia del interior de l´habitació bis a bis la vaig presentar al Concurs Nacional LUX 2009 en la categoria Interiorisme i Decoració i va ser guardonada amb un segon premi nacional LUX Plata.

Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
online free course
download lava firmware
Download Nulled WordPress Themes
free online course